Почетино: "Омръзна ми от глупави слухове за бъдещето ми в Челси"

Почетино: "Омръзна ми от глупави слухове за бъдещето ми в Челси"

3 май 2024 г. · 4 мин. четене · Споделяне във Facebook


Почетино: "Омръзна ми от глупави слухове за бъдещето ми в Челси"

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино заклейми "глупавите слухове", които витаят около бъдещето му на "Стамфорд Бридж", и каза, че зависи от ръководството на клуба от Висшата лига да реши дали той ще продължи начело на отбора след този сезон.

От назначаването си през май миналата година бившият треньор на Тотнъм и Пари Сен Жермен изведе Челси до финала за Купата на лигата, който загубиха с 0:1 от Ливърпул, както и до полуфиналите на ФА Къп, където беше победен с 0:1 от Манчестър Сити.

Челси, който е похарчил около 1 милиард лири за нови играчи след смяната на собствеността през 2022 г., е осми в класирането на лигата с четири мача преди края.

"Омръзна ми от този тип слухове, имам още една година договор тук и никой не казва нищо и аз предполагам, че ще остана", каза Почетино пред репортери преди неделния сблъсък от Висшата лига срещу Уест Хям Юнайтед.

"Само ако някой от ръководството ми каже "чао" след края на сезона, ще си тръгна. Защото в момента не знам. Предполагам, че имам още една година договор и ще бъда тук. Стига с глупавите слухове. Трябва да попитате клуба дали искат да продължа или не", каза Почетино.

С няколко играчи извън терена с контузии, Челси в четвъртък разби надеждите на Тотнъм да се класират за Шампионската лига през следващия сезон с победа с 2:0 у дома.

След домакинството на лондонския съперник Уест Хем, оставащите мачове на Челси включват срещи със застрашените от изпадане Нотингам Форест, Брайтън и Борнемут, а Почетино каза, че неговият млад отбор ще трябва да надгради върху доброто си представяне.

"Това са най-опасните мачове, защото сега трябва да запазим същия манталитет. Уест Хям е силен отбор, със страхотна физическа форма и те направиха фантастичен сезон", каза Почетино.

#мениджърът #челси #маурисио #почетино #заклейми #глупавите #слухове #витаят #бъдещето #стамфорд

Още новини

Още новини от Спорт, които може да четете